SKITRIP - skirejser, endags- og weekendski. Hytter og lejligheder.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med snemeldinger, afgange, tilbud og m.m.

Navn: Email: tilmeld     afmeld

Send


Generelle informationer
Opsamlingsruter og -tider

SKITRIP tilbyder opsamling i forskellige byer i forbindelse med busturene. Du finder SKITRIP's opsamlingsruter under den ønskede destination - i rubrikken "Priser & info".

Skiskole

Skiskole bestilles direkte ved henvendelse på skicenteret. Se links under destinationen.

Skiudstyr og -leje

Skiudstyr kan med fordel bestilles/lejes samtidig med bestilling af rejsen, se under "Priser og info" ved destination. Priserne på SKITRIP's hjemmeside gælder kun ved forudbestilling.

Liftkort

Liftkort er inkluderet i busrejserne. Ved kør-selv kan liftkort med fordel bestilles hjemmefra. Priserne på SKITRIP's hjemmeside gælder kun ved forudbestilling.

Rejser med bus - praktiske oplysninger

Inden afrejse
Husk at have billetten med. Anbringes i håndbagagen. De ting du skal bruge under busturen placeres også i håndbagagen. Det er ikke muligt at få adgang til bussens bagagerum under rejsen.

Afgang
De nævnte tider er afgangstider fra opsamlingsstederne. Mødetid er 10 minutter før afgang. Vær opmærksom på at der kan opstå ventetid pga. trafik- og vejrforhold. Det er ikke muligt at ændre påstigningssted mindre end 4 dage før afgang. Ved evt. ændring af påstigningssted opkræves et gebyr på kr. 50,-.

Bagage og ski
Ved flerdagesturene kan hver person medbringe 1 kuffert, 1 håndbagage og 1 par ski og støvler. Ski og støvler anbringes i skipose. Al bagage og skiposer forsynes med navn.

Bus, chauffør og sikkerhed
Der køres med komfortable og sikre busser. Vi har professionelle og rutinerede chauffører, der udfører en tryg og sikker kørsel. Der kan forekomme pauser undervejs af hensyn til chaufførens hviletid. Vi kører kun med ikke ryger busser.

Buspladser
Der er fri seating i bussen. Vær opmærksom på at vi ikke kan garantere, at en gruppe med flere opsamlings ønsker, kører med samme bus.

Forsikringer